Anne Nielsdatter Friis (I81980)

Kvinne Ca 1575 - 1623  (48 år)


Dine personopplysninger = dine data

Hitterslekt er et stort slektstre med mange tusen navn. Dette er data samlet inn fra andre slektstre, kirkebøker, innmeldt av brukere, slektsforskere og andre kilder. Vi forholder oss til datatilsynets veileder. Veilederen kan du se i sin helhet ved å trykke på knappen nedenfor.

Datatilsynet

Sletting/endring/avpublisering

Er du, eller er du verge for, Anne Nielsdatter Friis? Vi forsøker også å gjøre det enkelt for deg å fjerne, endre eller avpublisere din data. Nedenfor her finner du skjema for å sende inn ønske om følgende endringer på deg eller den du er verge for:

Endring

Endring kan f.eks være(men ikke begrenset til), avpublisering av bosted, fødselsdato, navn eller bilder.

Avpublisering

Avpublisering er en anonymisering av person. Dette inkluderer all informasjon som er lagret(navn, fødselsdato, bilder, steder, notater osv.). Personen vil stå oppført som Privat uten innhold.

Sletting

Sletting vil være en total sletting av deg som person på Hitterslekt. Dette inkluderer bilder og personinformasjon. Data slettes fra fillagring og database.
Vurder gjerne om avpublisering er mer aktuelt.


Vi har satt en frist på 30 dager fra du melder inn til oss til vi har gjort endringen/slettet/avpublisert, men vi utfører så snart vi har mulighet.

Personvern: Anne Nielsdatter Friis (I81980)